Mini Hapukas Pannid Eemaldatava Põhjaga Quiche Pann Non-Stick Kattega, Vastupidav, Süsinikusisaldusega Teras, Pirukas Pan Toiduvalmistamis Pool

  • €72.13
  • €36.78
(0 Kliendi Ülevaated)

Kodu & Aed

Sku:
  • e23271
Sildid:
  • Kook Tööriistad Tüüp - Hallitusseened
  • Päritolu - Mandri-Hiina

Eemaldatav Põhjas on Lihtne Demolding.Nii 11/9/4 tolline hapukas pannid on eemaldatav põhi, mis on mugav demolding ja teeb valmistoote täiuslikum ja ilus.

Mitu Suurused Võivad Teha Erinevaid Tordid. 11 tolline hapukas pan: 11x1.2in (28x3cm); 9 tolline hapukas pan: 9.4x1.2in (24x3cm);4 tolline hapukas pan: 3.94x0.8in(10x2cm) .Sa saad teha sobiva suurusega pirukad/tordid/quiches sa tahad, ideaalne tegemise maitsvaid magustoite nagu šokolaad tordid, mini kook, tartlet, quiche ja teisi.

Kõrge kvaliteediga Materjalidest, Tugev ja Vastupidav.Kasutatud rasketehnika-tollimaks süsinikterasest materjal, meie hapukas pann on tugevam ja vastupidavam kui alumiinium materjali, ja on ka hea soojusjuhtivus.Non-stick kattega tee on lihtne puhastada.Serva toode on hoolikalt poleeritud teha seda sile, et vältida lõikamine käsi-ja turvalisem kasutada.

Kuidas Kasutada ja Hooldada, et Pikendada Eluiga?See on kõige parem pesta käsitsi, mitte nõudepesumasin.Lisaks ärge kasutage terasest traat pallid pintsliga pinnale, mis on kahjustada pinnakatet.Soovitatav töötemperatuuri ei tohi ületada 500°F (260°C).

Värv: must

Materjal: süsinikusisaldusega teras

Pakendi Sisu:

1 * 11in Algul Hapukas Pan

1 * 9in Algul Hapukas Pan

4 * 4in Algul Hapukas Pan

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: