Sterling Hõbe Pool Hakkama Silver Pot Puidu Põletamine Puhas Käsitöö Tee Õlle Tee Hõbedane Teekann Teetseremoonia Teekann

  • €1 347.57
(0 Kliendi Ülevaated)

Kodu & Aed

Sku:
  • e447924
Sildid:
  • Võimsus - 201-300ml
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - Metallist, Hõbe

Toote Kirjeldus

Jõulukaunistused.Parim kingitus Ema, Isa, õde, vend, sõbrad, kolleegid ja tee lovers tahes liiki juhtudel, näiteks Sünnipäeva, uusaasta, sõbrapäev, emadepäev, isadepäev, Halloween, Thanksgiving Päev, Jõulud.

Tee ja Teekann Kultuur:

- Erinevate aastaaegade sobitada erineva tee, see on, kuidas säilitada tervist, mis muutub aeg-ajalt.

- Joomine aroomitee kevadel.

- Joomine Roheline Tee suvel.

- Joomine Wulong Tee sügisel.

- Joomine Must Tee talvel.

- Kui me oleme vabad, teha tass hea tee, maitse, see, mis suurendaks valdkonda vaimne elu ja teha elu rohkem maitsekas.

Märkus:

1. Värvus võib olla natuke erinev tõttu värvi kalibreerimine iga üksiku jälgida.

2. Palun lubage mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

3. Täname oma arusaamist ja nautida oma shopping hetk!

Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust aega, me lahendame probleemi esimest korda.

Seal on eelised hõbe, nimekiri allpool ütlen teile, mis on kasu tervisele, kasutades hõbe söögiriistad.

1. Antibakteriaalsete omadustega

Uuring on läbi viidud ja tulemused näitavad, et teatud bakterid eemale hõbe objektid.Kui te kasutate hõbe plaat, siis teil valida õige choice.By kasutades silver plaadid, meie toit saab kaitsta kahjulike baktereid.Vaata üks bakterid, Sümptomid Streptococcus Bakter-Nakkused.Erinevalt antibiootikum uimastid, et bakterid võivad võitlus -, hõbe-ei saa lüüa.Seega, kui näed, nõud, mida kasutatakse arstide poolt, enamus nõud on valmistatud hõbe materjal.

2. Suurendada immuunsüsteemi

Nagu on selgitatud punktis 1, et kasutades hõbe nõud saab hoida ära ebasoodsad bakterid.Kui bakterid on eemaldatud, idu infektsioonid, mis mõjutavad tervist keha saab ka vältida.Nii, kasutades hõbe söögiriistad, see võib olla hea mõju inimese immuunsüsteemi, suurendades seda.

3. Nontoxic omadused

Nõud on valmistatud hõbe on nontoxic omadused.Erinevalt plastist, mis on toksilised omadused, sest keemilised reaktsioonid, kui need on saastunud soojus, ei pea te muretsema, hõbe söögiriistad.Seda seetõttu, et hõbe ei ole oksüdatsiooni, mis võivad kahjustada tervist keha.

4. Kaitsta keha mikroorganismi

Põhineb avaldusi Hippokrates (Isa Meditsiin), hõbe tapab mikroorganismid ja mis on vahend, et hoida ära lagunema.Hõbe on mürgine mõju.Kas sa tead, mis on mürgine?Mürgine aine, mida, kui sisestatud keha võib põhjustada funktsiooni keha muutunud ei ole normaalne.

See on kindlasti ohtlik.Kuid, nõud, et kasutada hõbedane materjal võib ületada käesoleva ja hoida oma keha eemal kahjulikke mikroorganisme.

5. Jahutav mõju

Söögiriistad, mis on valmistatud hõbe on jahutav mõju keha.Kui te kasutate hõbe plaat söömise ajal, jahutav mõju keha aitab sile seedimist ja aitab organismi ainevahetuse süsteemi.Vt ka umbes Kasu Tervisele Camote Lehed, mis aitab sinu seedimist loomulikul teel.

6. Hoiab toidu kauem värske

On tõestatud, et toidu või jookide salvestatud hõbe nõud saab hoida värske ja vastupidavam, kui toit või jook on salvestatud muud nõud, mis ei ole valmistatud hõbedast.In the past, inimesed kasutada, et salvestada veini või esmatarbekaupade söögiriistad, mis on valmistatud hõbedast.

7. Vastupidav

Hõbe nõud on tavaliselt vastupidav.Juhul, kui kasutatakse tööriistu, mis on valmistatud klaasist või keraamiline, sa pead olema väga ettevaatlik, sest kui see langeb, nõud murdub ja crash.

Kuid, et seda ei juhtu kohta söögiriistad, mis on valmistatud hõbe materjal, välja arvatud juhul, kui see on tahtlikult kõverad/painutatud, näiteks hõbe supilusikatäis.Tekstuurid ja värvid hõbe-valmistatud nõud on ka vastupidavam võrreldes teiste materjalidega.

Kuidas puhastada hõbedat riistad:

Kasutades hambapasta puhastada plekke hõbe söögiriistad.

Kasutades soola. – Saab panna kuuma vee sisse kaussi.Seejärel pane soola ja alumiiniumfoolium kuuma vett.Ja, puhas hõbe nõud kasutades vett.Pärast seda, loputage külma veega ja kuiva pehme lapiga.Sa peaksid rohkem teada saada Kasu Tervisele meresoola

Kasutada hõbe puhastamine toode ja hõõruge seda hõbe nõud, kasutades pehmet lappi või käsna.Kui teha,

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: