Lepinguosalise Kleit Sametist Päitsed Leotards pehme tülli Seelik Tüdrukud Pall Hommikumantlid Naiste Tantsusaal Tantsu Kleit

  • €22.61
(0 Kliendi Ülevaated)

Etapi & Dance Kanda

Sku:
  • e49272
Sildid:
  • täiskasvanute ballett leotard naised, ballet tutu pähklipureja, tants leotard naised, võimlemine leotard õie, womans võimlemine leotard, kingad leotard, tracksuit talvel naiste velvet, sukkpüksid suurus leotard, kena ballet tutu, frank ballet tutu
  • Tants Tüüp - Ballett, Ballett, jazz, Kaasaegne tants
  • Sugu - NAISED
  • Brändi Nimi - HDW Tants
  • Mudeli Number - Tüdrukud, Ballett Dancewear
  • Materjal - nailon, Spandex, Stretch & Spandex, Tüll
  • Stiil - TUTU KLEIT
  • Värv - Must, blanco, Lilla, roos
  • Koht - tantsustuudio, Etapp

Kallis Klient

Kui soovite nautida hea hinnaga objekt, palun, et see niimoodi: 30 Tükki Ühte Värvi Ühe Disain .Kui saate seda teha, palun e-kiri või sõnum meile, et saada hea hinnaga.

Lepinguosalise Kleit Sametist Päitsed Leotards pehme tülli Seelik Tüdrukud Pall Hommikumantlid Naiste Tantsusaal Tantsu Kleit

Kirjeldus:

1, Suurused Skeem: (Palun Tähelepanu)

Mõõtmised on inimeste jaoks, MITTE riided:

Laste Seelikud Pikkus (Samet+Tüll) (cm):

CT---26+7; CS---29+8; D---30+8; CM---31+8; CL---32+8

Täiskasvanud Seelikud Pikkus (Samet+Tüll) (cm):

AS---33+9; AM---34+9; AL---35+9; AXL---36+10; AXXL---37+10

Tänu manual mõõtmise viga, palun lubage 1-2 cm pikkuse erinevus tegelikke objekte.

2, 2 Värvi saab teha ühe valiku nimekirja.Kui teil on vaja muud värvi kombinatsioone, palun sõnum meile.Minimaalne tellimuse kogus uusi värvid on: 10 tükki.

3, See on tehtud Samet Leotard Tutu Kleit Valge Sees Vooder (Sees Vooder muudab mugav kanda ja katta oma eraelu puutumatuse)

4, Info Kuvamine :

5 -, Kvaliteedi-Sissejuhatus:

Mis on kanga kaal?

Kanga kaal on gram/ruutmeetri kohta (g/ m2 ), mis on väga oluline tehniline indeks kootud kangast.

Nii käesolevaga tahaksime selgitada, miks meie kvaliteet on parem mõiste G/ M2 .

Stock & Tarne:

6, Kui esemed on ladustata, võivad nad saadetakse kohe välja.Kui ei, siis see võtab VAID mitu päeva lõpetame kui me teeme neid meie tehases.

7,Tarneaeg = Töötlemise Aeg + Shipping Ajal.Tarneaeg sõltub sellest, milline meetod valida ja milline riik tellimus jõuab.Kui teil on U. S, U. K, Austraalia ja Kanada, ePacket saab kasutada (kuigi sa ei pruugi olla võimalik valida, kas ta sellel veebilehel.Me võime korraldada teile põhjal, et suurus).See võtab 8-10 päeva, et jõuda eest ePacket.Odavaim laevandus meetod on Hiina Post Air, kes võib teha alates 10 päeva rohkem kui 1 kuu, mis põhineb eri sihtkohtadesse.Nii et kui teil on vaja objekte kiiresti, siis palun valida DHL või EMS.Muidu me EI saa võtta vastutust viivitus, et kui valid HIINA POST AIR.Täname oma arusaamist selles küsimuses!

Tagastama & Vahetus:

8, Kvaliteet on tagatud.Kui teil on vaja tagastada või ümber vahetada, palun lisage postikulu ta saadetakse tagasi või edasi.Tänan.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: