Lemmiklooma Molaarne Mänguasjad, Plastist Multifilmi Konn Hääl Lõbus Mänguasjad Kanda Vastupidavad Ja Hammustada Vastupidav Koer Molaarne Mänguasi Lemmikloomatarbed

  • €0.63
  • €0.42
(0 Kliendi Ülevaated)

Kodu & Aed

Sku:
  • e118146
Sildid:
  • vocom sülearvuti panasonic, volvo vocom hdd, vca mees naine kaabel, 2 amper kaabel, volvo vocom 12 pin, skanner volvo 1995, pesa vocom, kaabel ophone originaal, remax originaal kaabel, diagnostika volvo laulud
  • Materjal - Plast
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Komplekt Tüüp - NO

Omadused:

1. Kõlav mänguasjad: Punktis mänguasjad, mis on spetsiaalselt mõeldud koera, pigistada, et teha heli võib ligi meelitada koera tähelepanu.

2. Ultra-vastupidav materjal: Selle lemmiklooma koera mänguasi on valmistatud mitte-mürgine plii-vaba plastik, pehme, visast ja ei ole sise-täidised.

3. Ärevuse: Mänguasjad täielikult parandada lemmiklooma liikuvust.Kui sa ei ole kodus, teie lemmikloom võib veeta terve päev koer palli ilma veidi murelik.

4. Huvitav välimus: kuju pet mänguasi on konn, mis on huvitava välimuse ja mulje.See teeb lemmikloomad ja inimestele meeldib see väga palju.

5. Koer kingitus: See toode on keskkonnasõbralik ja terve, sobib koertele.See on parim kingitus sõbrale, kes on kutsikas.

Kirjeldus:

See lemmikloom mänguasi on värve ja on väga sobilik koertele närida, mis võib leevendada koera üksinduse ja ärevus.

Tehnilised andmed:

Kuju: kole konn

Suurus: põhja läbimõõt: 4cm, kõrgus: 6cm

Materjal: plastik

Kohaldatava objekt: koer

Komplekti Kuulub:

1 * Piiksuva Mänguasja

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: