8Pcs/set Auto Uks Kaussi Kleebised Universaalne Ohutus Hoiatus Märk Kõrge Peegeldav Lint Auto Välisilme Mootorratta Jalgratta Kiiver Kleebis

  • €5.47
  • €3.72
(0 Kliendi Ülevaated)

Soojendatav Tarvikud

Sku:
  • e20487
Sildid:
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp - Peegeldav Ribad

Bullet Punkte:

1、【Pimedas Helendav Disain】Ukse Kaussi Kaitsja võtab pimedas helendav disain, mis võimaldab juhil vastata paremini pikema vahemaa; lisaks, inimesed saavad samuti näeme selgelt päevasõidutulede keskkonna või öösel, seega tõhusalt kaitsta teie Turvalisust.

2、【Veekindel ja Usaldusväärne】peegeldav kleebised on valmistatud usaldusväärne PVC materjalist, tuulekindel ja tugev, ei ole lihtne deformeeruda, sulata või murda, ja võib jääda teid pikka aega.

3、【Lihtne Kasutada】Auto Ukse Käepide Kleebis on lihtne kasutada, ja kaardus disain, mahub tihedat koostööd ukse käepide, ja see ei ole lihtne kukkuda sõites; see ei kriimusta teie autole või jätta inetu märgid.

4、【Piisavalt Kasutamiseks】saad 8 TK peegeldav auto kleebised, peamiselt roheline, kaunistada oma auto teie igapäevases elus; Piisav kogus võib vastata teie vajadustele erinevate olukordade puhul.

5、【Lai Rakendus】3D Auto Peegeldav Kleebis on universaalne sobib kõikidele autodele, veoautodele, pikap, auto sõidukid.Kleepsud on isekleepuv ja on piisavalt tugev, et peatada oma auto pikka aega.

Kirjeldus:

Ukse Kaussi Kaitsja võtab pimedas helendav disain, mis võimaldab juhil vastata paremini pikema vahemaa; lisaks, inimesed saavad samuti näeme selgelt päevasõidutulede keskkonna või öösel, seega tõhusalt kaitsta teie Turvalisust.

Mittepurustava paigaldus, kaitsevad auto värvi, moodne ja ilus, kulumise-vastupidav ja kriimustuskindel.Tõhusalt kaitsta välimine käepide ja välimine ukse kaussi, vältida kriimustusi.

Kirjeldus:

Nimi: Ukse käepide protector

Värv: kollane ja punane

Pakend: 8 tükki

Materjal: ABS+carbon fiber

Suurus: Nagu näha

Käitise asukoht: ukse käepide

Pakkeleht:

4* ukse kaussi kleebis

4* ukse käepide kleebis

Märkus:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: