2X Unistus Bambusest Rõngad,Puidust Ring Ring Püüdja DIY Hoop Jaoks Lille Pärg Maja Aias Taimede Decor 20.5 Cm & 23Cm

  • €4.24
  • €3.30
(0 Kliendi Ülevaated)

Home Decor

Sku:
  • e229847
Sildid:
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - Bambusest

2X Unistus Bambusest Rõngad,Puidust Ring Ring Püüdja DIY Hoop Jaoks Lille Pärg Maja Aias Taimede Decor 20.5 Cm & 23Cm

2 x Pärg ring: 1 x 20.5 cm + 1 x 23cm

Õie Hoop Pärg Komplekt: suur tegemine ilus lilleline hoop pärg, pulmad pärg kujunduse, makramee seina tapeedid või DIY dream catcher.Sa võiksid katta kanga, paela, pitsi jaoks kardin ringer, raami oma käsitöö projekte ja ekraan nagu kunst, kodus decor teemad, Suur tikkimine, cross-stitch, käsitöö, õmblemine ja rohkem.

Dream Catcher Hoops Veesõiduki Suur käsitöö rõngad unistus püüdjate, makramee loomingut, naha-ja rant projekte ja muud käsitöö projekte, et sinu sõbrad või perekond.

DIY Käsitöö Hoop: Te saate kasutada traat -, sambla-leht, lehestik ja lilled ja muud materjalid, mis on pakitud ümber puidust, bambusest rõngad luua pulm pärg, dream catcher, mis on ainulaadne ja pilkupüüdev käsitöö on võimalik ka kaunistada oma kodu või isikule.ideaalne unistus püüdjate, makramee loomingut, naha-ja pearl projektide -, taime-riidepuud tegemise pulm kimp lill rõngas.

Multifunktsionaalne Puidust Kõvadele: puidust, bambusest hoop rõngaste täiuslik teile DIY decor projekte, saate avada oma meelt teha õie hoop pärg, dream catcher, makramee käsitöö -, taime-riidepuud ja muud käsitööd, suur pulm pärg kaunistamiseks, seina riputamise käsitöö, võite kergesti saada pilkupüüdev käsitöö riputada oma sweet home.

Värv:Puit värv

Materjal:bambus

Suurus:Läbimõõt:20.5 cm/23cm

Pakendi Sisu:

2 x Pärg ringi

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: