Seene Viiruk Omanik Armas Seene Tagasivoolu Viiruk Põleti Käsitöö Juga Tagasivoolu Viiruk Põleti Armas Seene Decor

  • €12.92
  • €8.01
(0 Kliendi Ülevaated)

Home Decor

Sku:
  • e232489
Sildid:
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Materjal - Keraamika

Kirjeldus:

Juga viiruk põleti saab kasutada viiruk pulgad või viiruk pulgad lihtsalt luua pingevaba, rahumeelse ja meeldiv õhkkond.Samal ajal, see aitab meditatsiooni ja lõõgastuda ja parandab une kvaliteeti.

Kirjeldus:

Nimi: Seene Viiruk Omanik

Materjal: Keraamika

Suurus (umbes):

Lehed: 9.9*12.1 cm/3.89*4.76 aastal

Maja stiil: 8.1*11.8 cm/3.18*4.64 aastal

Pakkeleht:

1*Seene Viiruk Põleti

20*värv viiruk koonus

30* Viiruk pulgad

1*Pintsetid

1*matt (juhuslik muster)

Märkus:

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Luua Rahulik Õhkkond】Külastajad saavad kasutada Seene Viiruk Omanik viiruk elutuba puhastada õhku ja luua pingevaba, rahumeelse ja meeldiv õhkkond külastades.

2.【Täis Salapäraseid】Seene Tagasivoolu Viiruk Põleti tundub salapärane.Suits on nagu juga, aeglaselt voolav alla ja voolab igal pool, moodustavad visuaalse efekti voolav vesi, nagu suitsu.

3.【Lihtne Kasutada ja Puhastada】Lihtsalt kerge viiruk, pane see peal Seene Viiruk Kinni Kirjutaja, siis saab vaadata, suitsu lükake alla nagu vesi.Väga lihtne puhastada pärast kasutamist, lihtsalt loputa keeva veega.

4.【Vastavad Teie Nõudmistele】Multi-värvi käsitsi maalitud kombinatsioon loob pilkupüüdev visuaalne.Seene Viiruk Põleti kaasas 20 viiruk koonused, 30 viiruk pulgad, 1 padi ja 1 tweezer, et see sobiks teie vajadustele.

5.【Praktiline Kingitus】täiuslik kingitus viiruk lovers!Isegi ilma põlev viiruk, Seene Viiruk Omanik Juga on kena kaunistus.Laialdaselt kasutatakse kodus, kontoris, tee house, meditatsioon, jooga jne.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: