Õngeritv Kott, Veekindel Kalapüük Pole Asja Kott Vastupidav Kokkuklapitavad,Kaasaskantav Õngeritv Juhul Mahutab 5 Postid&Võidelda

  • €42.03
  • €27.31
(0 Kliendi Ülevaated)

Kalapüük

Sku:
  • e35620
Sildid:
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Rack või Mitte - No
  • Materjal - nailon

[Vastupidav]Tehtud lisatasu 600D Oxford kangast materjali, õngeritv Kott vedaja on tugev ja vastupidav, hõõrdumist-vastupanu, hingav, veekindel ja kergesti puhastatav.

[Suure Mahutavusega]Salvestada ja teha kuni 5 vardad ja rullid selles taskud väljaspool kott.Interjöör piirkonnas on piisavalt ruumi, et salvestada seadmed, ekstra rullid, lahendada ja rohkem.

[Ergonoomiline Disain]1:Kindlalt kinnitatud topelt rihmad tippu kott ja funktsioonid kiire kinnitus rihma ümber väljaspool keskus, mis tagab käik veo ajal. 2: reguleeritav õlarihm võimaldab teil kohandada pikkus vastavalt oma vajadustele.

[Mugav]Meie õngeritv Kott on ka, kokkupandav, et tuleb hoida oma seljakoti ja valmis minema.Kui sulle meeldib kalapüük, ma usun, et meie õngeritv Kott on teie parim valik.

[Täiuslik Kingitus Fishmen]Meie Kalapüügi masti kott on spetsiaalselt projekteeritud, kalurite, täiuslik poe õngeridvad, spinningurullid ja teiste kalalaevade tegeleb

Tehnilised andmed:

Kaal: 670g

Värv:Roheline

Materjal:600D Oxford riie

Suurus:132x34cm

Pakendi Sisu:

1* kalapüük pole kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: