SDW006 Jõulud Sokid Teenetemärgi Asjade Punase-Musta Ruuduline Talvel Soe Pesu Jõulud Põder Kingitus Sokid

  • €5.48
  • €3.78
(0 Kliendi Ülevaated)

Topiste & Palus

Sku:
  • e457285
Sildid:
  • CN - Guangdong
  • Soovitan Vanus - 12+y, 18+, 14+y
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine - CE
  • Täidis - PP Puuvill

Omadused:

1. Paljudel juhtudel: võite kasutada seda jõulud ladustamine üles riputada banner flags ja soe valge vask traat tuled jõulud puhkuse isikutega, kooli osalisriikide, teiste teemastatud isikutele, kodu sisustus, kontorite sisustus, kamin kaunistamiseks, kamin kaunistamiseks, teil on ükskõik kus te võite ette kujutada.

2. Lihtne puhastada: Käsitsi pestav ja masinaga pestav.Plekid on kergesti puhastatav ja ei kulu pesemisel.Stiilne ja armas jõulud disain hoida oma lapsed rahul ja õnnelik, et tähistada jõule.

3. Soft-touch sokid Need jõulud sokid on peamiselt valmistatud materjalidest, millel on hea õhu läbilaskvus, trahvi-ja kulumiskindel, ei ole lihtne pilling, pehme tekstuur, nr pilling, ja pika kasutamisaja.

4. Unikaalne jõulud disain: Need ilusti personaliseeritud jõulud sukad funktsioon jõulud erilist värvi täita maja pidulik pidulik meeleolu.Iga top on trossi jaoks lihtne rippuvad.

5. Armas kingitus valik: Need armas ja lõbus jõulud sukad on väga jõulud kingitusi, thanksgiving kingitused, uue aasta kingitused, pere housewarming kingitused, nad on läbimõeldud talvel kingitused, et jagada soe ja hubane tunne neid.

Kirjeldus:

Need Jõulud Dekoratiivsed Sokid on pehmest kangast ruuduline muster sokid, mis Wihich värvid on ideaalne Jõulude tähistamiseks ja on mitmekülgne piisavalt kasutada paljude puhkus ja pidu kaunistused.

Tehnilised andmed:

Materjal: Kangas

Suurus: 21*47cm

Funktsioon: Dekoratiivsed sokid

Komplekti Kuulub:

1tk * sokk

Märkused:

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: