2X USB 5V, Et 12V Auto sigaretisüütaja Pessa Võimsus Naine Konverteri Adapter Kaabel

  • €17.14
  • €9.94
(0 Kliendi Ülevaated)

Koduelektroonika

Sku:
  • e5622
Sildid:
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi - Ishoot
  • Sertifitseerimine - PUUDUB

2X USB 5V, Et 12V Auto sigaretisüütaja Pessa Võimsus Naine Konverteri Adapter Kaabel

100% täiesti uus ja kvaliteetne.Mini suurusega, kompaktne disain.Valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, tugev ja vastupidav.Lihtne kasutada ja mugav käsitseda.USB pordi muundur, teisendada power USB port 12V auto sigaretisüütaja pessa.

Lihtne võimu oma auto elektroonilisi seadmeid, mille extra power(selline nagu power pankur).Lihtne, et võimaldada parkimine järelevalve funktsioon, auto kriips cam, ärge muretsege otsa aku auto enam.

See USB samm üles kaabel on valik lai rakenduste auto, rv ja bike.Teisendada power USB port 12V auto sigaretisüütaja pessa.

Sobivad näiteks paljud 12v seadmeid, näiteks nagu: Juhtimine diktofon, elektrooniline koer, dashcam, GPS, radar-detektor, päikesepaneel, soojendusega iste, led vooder riba, Rino 650, rehvi inflator, led valgustus, Garmin või muu GPS FM-liiklusinfo vastuvõtja, ventilaator, VA osutatavate tervishoiu-seadmed, mis kasutab sigaret-pordi laadija, jne.

Materjal: ABS

Värv: Must

USB-sisend 5V2A sigaretisüütaja väljund 12V 8W

Pakend:

2 x USB Port Mees, Et 12V Auto sigaretisüütaja Pessa Naine Converter-Adapter-Kaabel (Nr jaemüügi pakendis)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: